moyen le plus simple de préparer Parfait Pizza Chakchouka
Pizza Chakchouka. Chakchouka (also called shakshouka) is a Tunisian and Israeli dish of tomatoes, onions, pepper, spices, and eggs. It's usually eaten for breakfast or lunch, but I think it's tasty anytime. Heat the olive oil in a frying pan or a wok over medium heat.
Simply natural, savory, and bursting with flavor, the Chakchouka is versatile enough to be paired with grilled fish, meat or chicken, poached eggs, and even as a pizza or pasta sauce. Gluten, Trans fat and preservative free. Hand prepared and grown with love in Tunisia. Vous pouvez cuisiner Pizza Chakchouka utilisant 6 Ingrédients et 4 instructions. Voici comment vous réalisez ça.
ingrédients de la recette Pizza Chakchouka
- Préparer 1 of pâte à pizza.
- Vous avez besoin 4 C of à S de sauce tomate.
- C'est 100 Gr of lanières de poivrons multicolores.
- Vous avez besoin of Huile d’olive.
- C'est 100 Gr of Fêta.
- Vous avez besoin 2 of ou 3 œufs.
Add the onions, green peppers, garlic, spices, pinch salt and pepper. Add the tomatoes and tomato sauce. The shakshuka concept is very simple. Eggs are soft cooked atop a bed of thick reduced tomato sauce with peppers.
Pizza Chakchouka petit à petit de recette
- Dans une sauteuse, faire revenir les poivrons avec un filet d’huile d’olive pendant quelques minutes. Ajouter la sauce tomate,.
- Étaler la pâte à pizza sur la plaque du four recouverte de papier cuisson. Étaler les poivrons..
- Enfourner 10 minutes à 180 degrés. Sortir du four et casser les œufs sur la pizza et enfourner à nouveau jusqu’à ce que les œufs soient cuits..
- Émietter la fêta dessus et déguster..
In the maghreb, this chunky sauce is known as matbucha. Heat the vegetable oil in a deep skillet over medium heat. Add the canned tomatoes, paprika and jalapenos; stir, using the back of a spoon to break up the tomatoes. De naam Chakchouka betekent ' gemixt '. Het is een mengsel van ui, tomaten en paprika.
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